Hyppää sisältöön
Kaksi ihmistä hymyilee vihreässä puistossa ja pitää käsiä sydämen muodossa.

Welcome Office

Oletko uusi Suomessa ja Kokkolassa? Welcome Office on täällä Sinua varten. Tervetuloa mukaan!

Welcome Office – matalalla kynnyksellä

Welcome Office Kokkola on Kokkolan kaupungin tieto- ja neuvontapalvelu maahanmuuttoon ja kotoutumiseen liittyvissä asioissa.

Palvelusta voit kysyä esimerkiksi viranomaisasioista, työnhausta ja työelämästä, opiskelusta tai muista uudessa yhteiskunnassa vastaan tulevista asioista.

Palvelemme tällä hetkellä suomeksi, englanniksi ja venäjäksi. Tarvittaessa voimme käyttää myös tulkkauspalveluita apuna. Palvelu on maksuton.

Voit ottaa Welcome Officeen yhteyttä soittamalla, viestillä tai sähköpostilla. Palvelemme arkisin numerossa 050 409 5620 tai sähköpostilla welcome.office@kokkola.fi.

Voit myös tulla käymään Welcome Officen palvelupisteellä Kokkolan Pääkirjaston toisessa kerroksessa. Katso palvelupisteen aukioloajat Kokkolan kaupungin verkkosivuilta.

Lämpimästi tervetuloa!

Welcome Office esittäytyy

Welcome Officeen voit soittaa, lähettää, viestiä, sähköpostia tai Whatsappia tai tulla käymään. Welcome Officen Drop-in palvelupisteen löydät Kokkolan kaupungin Pääkirjastolta toisesta kerroksesta. Ohita video: Welcome Officeen voit soittaa, lähettää, viestiä, sähköpostia tai Whatsappia tai tulla käymään. Welcome Officen Drop-in palvelupisteen löydät Kokkolan kaupungin Pääkirjastolta toisesta kerroksesta.

Tule mukaan!

Haluatko tietää, missä voit tutustua uusiin ihmisiin tai mitä voisit tehdä vapaa-ajalla? Autamme Sinut alkuun.

  • My Kokkola

    Etsitkö mieluiten tietoa verkosta? My Kokkola -sivustolle on koottu tietoa, josta voi olla Sinulle hyötyä, kun olet kotoutumassa Kokkolaan.

    My Kokkola -sisältöihin