Hyppää sisältöön

My Kokkola

My Kokkola on kehitetty Euroopan unionin tuella Talent Coastline Employment –hankkeen Kokkolan kaupungin osahankkeessa. My Kokkola – digitaalinen asettautumispalvelu – on yksi Talent Coastline Employment -hankkeen toimenpiteistä kansainvälisten osaajien asettautumisen ja työllistymisen tukemiseen. Olemme koonneet sivustolle tietoa, joka voi auttaa Sinua ja mahdollista perhettäsi kotiutumaan Kokkolaan.

Sivustolla puhumme kansainvälisistä osaajista. Tarkoitamme sillä ketä tahansa, joka kokee tarvitsevansa tukea ja apua yhteiskuntaan kotoutumiseen. Meille nykyisiä tai tulevaisuuden osaajia ovat kaikki täällä jo olevat tai syystä tai toisesta tänne muuttavat. Meillä Kokkolassa jokainen asukas on arvokas.

My Kokkolan sisältöjä on työstetty yhdessä kokemusasiantuntijoiden kanssa työpajoissa vuoden 2021 aikana. Palaute ja kehitysideat ovat edelleen tervetulleita. Palautteesi löytää parhaiten perille joka sivun alareunasta löytyvän Anna palautetta –osion kautta. Voit tietenkin ottaa meihin yhteyttä myös Welcome Officen kautta.

Talent Coastline -ekosysteemi

Talent Coastline on monen eri toimijan muodostama ekosysteemi. Meillä on yhteinen tavoite pitää Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa ja Suomi elinvoimaisena tulevaisuudessakin.

Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla on hyvä työllisyystilanne ja kasvavia yrityksiä. Alue tulee tarvitsemaan työntekijöitä. Maahanmuuttaneet, jo täällä asuvat tai ulkomailta rekrytoitavat kansainväliset osaajat ovat yksi ratkaisu alueen työvoimatarpeeseen.

Talent Coastline (ELY)

Talent Coastline Employment -hanke

Edellä kuvattuun tarpeeseen on syntynyt Euroopan Unionin Sosiaalirahaston rahoittama Talent Coastline Employmen –hanke. Siinä olemme kehittäneet kansainvälisten osaajien asettautumista ja työllisyyttä tukevia palveluita Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla.

TCE-hanketta koordinoi Vaasan kaupunki ja muita toteuttajia ovat Kokkolan kaupunki, Vaasan yliopiston kielikeskus Linguinno, Yrkesakademin ja Vamia. Osahankkeiden tuotoksia tuodaan esille myös My Kokkolan sisällöissä.

Tutustu hankkeeseen ja sen tuotoksiin tarkemmin TCE-hankkeen verkkosivuilla.

Talent Coastline Employment -hankkeen verkkosivut (Vaasan kaupunki)